Technical Safeguard against Cheating during the University's Electronic Evaluation of Students - Černý, Matej, 1982-
Typy komunikácie a nástroje využiteľné na poskytovanie online výučby. Možnosti hodnotenia vysokoškolákov v rámci typov komunikácie. Príležitosti na podvádzanie a riešenia na minimalizáciu takéhoto správania prostredníctvom technologických riešení.