Ženy v plnom nasadení - Tarišková, Natália, 1973-
Význam súčasných ženských podnikateľských „celebrít“ v strednej Európe ako vzorov pre ženy, ktoré sa usilujú o líderstvo nielen v biznise. Rodové ideály a diverzita v podnikateľskom aj nepodnikateľskom prostredí. Potenciál týchto modelov, rôznorodosť, nedostatočné zastúpenie žien v manažmente.