Historický vývoj organizačných štruktúr - Skorková, Zuzana, 1979-
Zmapovanie vývoja organizačných štruktúr - od jednoduchých štruktúr až po virtuálne organizačné štruktúry. Výhody a nevýhody všetkých štruktúr. Možné scenáre budúceho vývoja organizačného dizajnu spoločností.