Ekonomicko-environmentálne aspekty mechanicko-biologickej úpravy komunálneho odpadu - Bester, Štefan
Vysvetlenie základných pojmov z oblasti nakladania s odpadom - komunálny odpad, obehové hospodárstvo a mechanicko-biologická úprava odpadov (MBÚ). Analýza nákladov súvisiacich so zavedením technológie MBÚ a s tým súvisiaca analýza Ministerstva životného prostredia Českej republiky. Výhody technológie mechanicko-biologickej úpravy odpadov.