Produkcia komunálneho odpadu na Slovensku - Kaľuha, Pavol, 1998-
Zhodnotenie stavu nakladania s komunálnym odpadom v Slovenskej republike. Návrh riešení, ktoré by prispeli k zlepšeniu životného prostredia a odpadového hospodárstva v Slovenskej republike. Definícia základných pojmov - odpad, komunálny odpad, zhodnocovanie odpadu a triedený zber. Stav komunálneho odpadu v Slovenskej republike za obdobie rokov 2015 až 2020.