Ekonomika nakladania s komunálnym odpadom v obci Klokočov - Kotusová, Jana
Posúdenie súčasného stavu nakladania s komunálnym odpadom v obci Klokočov a návrh opatrení, ktoré by prispeli k vyššej úrovni jeho zhodnocovania. Náklady spojené s odpadovým hospodárstvom.