Consumer Perception of the Food Origin in Selected Countries - Čvirik, Marián, 1992-
Vnímanie spotrebiteľov v kontexte krajín pôvodu potravín. Trendy z hľadiska modelu spotrebiteľského správania v Poľsku a Slovensku.