Selection Prerequisites of the Impact Factors for Consumer Satisfaction and Sustainable Consumption - Hrušovská, Dana, 1964-
Najvýznamnejšie determinanty vplývajúce na spokojnosť spotrebiteľov a miera závislosti jednotlivých determinantov. Charakteristiky spotrebiteľa, faktory osobnostného profilu spotrebiteľa vplývajúce na celkovú spokojnosť, znalosti produktu, očakávania spotrebiteľa a vnímanie kvality a hodnoty.