Štandardizované energetické manažérstvo ako nástroj inteligentnej energetiky v organizáciach - Majerník, Milan, 1952-
Zavádzanie nových technológií a manažérskych praktík v energetike s ohľadom na tzv. makroekonomickú spätnú väzbu a uplatňovanie princípov inteligentnej energetiky na globálnej, regionálnej a miestnej úrovni.