Implementácia informačno-komunikačných technológií do praxe sociálnej práce vo vybraných cieľových skupinách - Vašková, Andrea
Relevancia informačno-komunikačných technológií v sociálnej práci s deťmi, mládežou a seniormi. Prepojenie v kontexte medzigeneračného učenia a riziká, ktoré sú s modernými technológiami spojené. Technologické štandardy v praxi sociálnej práce z perspektívy aktuálnych problémov a potrieb súvisiacich s rýchlym nárastom IKT.