Culture and Consumer Behaviour in C-times - Tarišková, Natália, 1973-
Prieskum realizovaný študentmi 2. ročníka inžinierskeho stupňa študijného programu všeobecný manažment na Fakulte podnikového manažmentu EU v Bratislave v rámci predmetu Interkultúrny manažment v roku 2020, s využitím metodických otázok Trompenaarseho štandardizovaného dotazníka. Druhý prieskum realizovaný výskumným tímom vedcov z odborov geografia a sociológia v zastúpení Katedry regionálnej geografie a rozvoja regiónov (Univerzita Komenského v Bratislave), Geografického ústavu SAV a Sociologického ústavu SAV, zameraný na percepcie spotrebiteľov na zmenené vzorce spotreby počas pandémie COVID-19.