Trendy v odmeňovaní a vplyv pandémie na zmenu preferencií zamestnancov, ovplyvnenú zmenou spotrebiteľského správania - Barilová, Barbara, 1997-
Identifikácia systému odmeňovania, so zameraním na trendy v oblasti ponúkaných benefitov a zisťovaním, do akej miery ovplyvňujú úroveň motivácie zamestnancov, aj v kontexte pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, keďže pandémia signifikantne zmenila aj spotrebiteľské správanie, čím sa zvýšila psychická a fyzická záťaž zamestnancov. Výskum spokojnosti zamestnancov s benefitmi ponúkaných zamestnávateľom metódou dopytovania na vzorke 61 respondentov, zamestnancov lekárenskej siete Dr. Max v Košickom kraji. Identifikácia úrovne motivácie a odporúčania pre jej zvýšenie.