Implementácia záporných úrokových sadzieb Európskou centrálnou bankou a ich vplyv na bankový sektor Európskej únie za obdobie rokov 2014 až 2019 - Hanušniak, Ondrej, 1994-
Implementácia záporných úrokových sadzieb Európskou centrálnou bankou a ich vplyv na bankový sektor Európskej únie. Analýza údajov o výškach úrokových sadzieb s použitím grafického zobrazenia, spolu s charakteristikou výhod a nevýhod záporných úrokových sadzieb a súvisiacich informácií o ekonomickej situácii. Význam záporných úrokových sadzieb a možných príležitostí pre krajiny EÚ.