Skvalitnenie atribútov vybraného kultúrneho podujatia na Slovensku - Chlpek, Samuel, 1996-
Analýza SWOT vybraného kultúrneho podujatia a návrh možnosti rozvoja formou odporúčaní na zatraktívnenie a zlepšenie kvality služieb a udržateľného rozvoja vybraného kultúrneho podujatia v regióne Slovenska, Folklórneho festivalu Východná 2019, s použitím relevantných teoretických poznatkov z problematiky kultúrneho cestovného ruchu. Zhodnotenie aktuálneho stavu vybraného podujatia na základe kvantitatívneho prieskumu realizovaného organizátorom podujatia a návrh odporúčaní a riešení pre udržateľný rozvoj vybraného podujatia pre zatraktívnenie a zlepšenie kvality služieb a udržania kvalitatívneho rozvoja, ktoré môžu mať aj celonárodný význam.