Smerovanie finančných prostriedkov na podporu cestovného ruchu z Európskych štrukturálnych a investičných fondov v programoch Interreg V-A na Slovensku v programovom období 2014-2020 - Jánošková, Kristína, 1995-
Podpora cestovného ruchu v rámci európskeho programu Interreg počas programového obdobia 2014 – 2020, ktorá je prierezová a vyplýva z viacerých operačných programov a prioritných osí. Smerovanie finančných prostriedkov z Európskych štrukturálnych a investičných fondov podporujúcich cestovný ruch v rámci programov Európskej územnej spolupráce, Interreg V-A, so zameraním Interreg V-A Slovenská republika – Rakúsko, Interreg V-A Slovenská republika – Česká republika, Interreg V-A Poľsko – Slovensko a Interreg V-A Maďarsko – Slovensko na základe výročných správ jednotlivých operačných programov, databázy schválených a implementovaných projektov či informačného systému ITMS2014+.