Stav podnikov kreatívneho priemyslu z pohľadu fáz ich životného cyklu - Šagátová, Slavka, 1975-
Spoločnosti kreatívneho priemyslu ako špecifická oblasť podnikania. Skúmanie reálneho vývoja firiem v kreatívnych odvetviach na vzorke spoločností z odvetvia reklamných agentúr, pre ktoré boli identifikované existujúce fázy životného cyklu. Stav firiem v kreatívnom priemysle v súčasných podmienkach SR.