Ekonomické výsledky slovenských knižných vydavateľstiev v súčasnej situácii (COVID-19) - Tóth, Miroslav, 1961-
Trendy, ktoré ovplyvnia sektor vydávania kníh na Slovensku v nasledujúcich rokoch. Vývoj vybraných ekonomických ukazovateľov knižných vydavateľstiev za roky 2017 až 2020. Skúmanie, ako pandémia COVID-19 ovplyvnila ekonomickú výkonnosť knižných vydavateľstiev.