Zahraničnoobchodné vzťahy Slovenska a Srbska - Pásztorová, Janka, 1960-
Cieľom príspevku je zhodnotiť zahraničný obchod Slovenska so Srbskom na základe vybraných ukazovateľov, identifikovať najvýznamnejšie exportné komodity. Bilaterálne obchodné vzťahy medzi Slovenskom a Srbskom sú hodnotené na základe analýzy dynamiky vzájomného obchodu a výpočtu hodnoty vnútroodvetvového obchodu – Grubel Lloyd index.