Porovnanie kategorizácie predikčnými modelmi a legislatívnej kategorizácie u podnikov kreatívneho odvetvia na Slovensku – aplikácia na odvetvie reklama a prieskum trhu a verejnej mienky - Uhliar, Miroslav, 1981-
Podniky kreatívneho priemyslu - špecifické hospodárske subjekty, v ktorých hrá nadpriemerne veľkú úlohu kreativita a ľudský kapitál. Hodnotenie a predikovanie situácie podnikov kreatívneho priemyslu na Slovensku.