Motívy a faktory migračného rozhodovania v Kazachstane - Baleha, Andrianna, 1990-
Migračné procesy a migračná tendencia v Kazašskej republike. Saldo migrácie obyvateľstva starších ako 15 rokov podľa stupňa vzdelania a emigrácia podľa odboru vzdelania v Kazachstane. Faktory migračného rozhodovania v Kazachstane. Push faktory migrácie občanov.