Analýza pôsobenia pracovných migrantov vo vybraných najmenej rozvinutých okresoch Slovenska - Beňová, Zuzana, 1996-
Analýza pracovnej migrácie a situácie na trhu práce v dvoch menej rozvinutých okresov Slovenska - Revúca a Michalovce. Aktuálna situácia na trhu práce v týchto okresoch. Hodnotenie poskytnutej finančnej podpory a jej vplyv na zvýšenie zamestnanosti a tvorby pracovných miest.