Mechanizmy vybraných krajín na preverovanie zahraničných investícií - Brocková, Katarína, 1976-
Vybrané mechanizmy USA, EÚ a ČĽR na preskúmavanie prichádzajúcich zahraničných investícií. Komparatívna analýza úpravy obmedzení pre vstup zahraničných investícií.