Zabudnuté regióny vracajú úder - Rehák, Štefan, 1974-
Cieľom článku je poukázať na súvislosti medzi regionálnymi rozvojovými problémami a radikalizáciou časti Slovenska. Dôsledky tohto procesu ako aj na možné riešenia. Dokumentácia regionálnych rozdielov prostredníctvom vývoja miery nezamestnanosti okresov. Politické dôsledky, ktoré bude reprezentovať voličská podpora radikálne pravicovej Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS).