The German General Election 2021 - Csányi, Peter, 1978-
Analýza nemeckých všeobecných volieb v roku 2021. Najdôležitejšie fakty pred voľbami. Možnosti novej koaličnej vlády a jej možný vplyv na chod nemeckej politiky.