Disproporcie pri oceňovaní, účtovaní a inventarizácii zásob - Lukáč, Jozef, 1991-
Oceňovanie, účtovanie a inventarizácia zásob vo vybraných podnikoch. Porovnanie podnikov reprezentujúcich slovenskú a českú účtovnú legislatívu z pohľadu oboch účtovných systémov. Špecifiká účtovania zásob spôsobom A a spôsobom B, oceňovanie zásob váženým aritmetickým priemerom a FIFO metódou. Komplexné zhodnotenie účtovania a rozdiely medzi účtovnými systémami Slovenskej a Českej republiky.