Marketing zasiahla ekológia - Kapitán, Peter
Spoločenská zodpovednosť naplno doľahla už aj na retail. Obchodníci stále častejšie vyhľadávajú efektívne riešenia, ktoré majú čo najmenšiu záťaž na životné prostredie. Trendom je dnes eko, a tak sa aj pri POS a POP materiáloch stále častejšie ich výrobcovia stretávajú s požiadavkami na ekoplasty, ekofarby, či ekotlač.