... a najúspešnejším obchodníkom roka 2020 je Lidl Slovenská republika - Drahovský, Ľubomír
Hodnotenie špičiek obchodu v SR za rok 2020. Spoločnosť Lidl naplnila to, čo vyžadovala epidemiologická situácia vo vzťahu obchod - spotrebiteľ, a to štruktúru ponúkaného sortimentu, akú si vyžaduje maloobchodná prevádzka. Tomuto obchodu sa podarilo zaistiť aj zabezpečenie hygieny a bezporuchovosť predaja.