Design Thinking and Interdisciplinarity: Living 2050 - a Case Study - Turlíková, Zuzana
Výzvy týkajúce sa interdisciplinárneho vyučovania študentov dizajnu a obchodu. Výsledky založené na prieskumnej prípadovej štúdii Living 2050, kde sa študenti z dvoch disciplín zamerali na riešenie problému súvisiaceho s budúcimi trendmi v mestskom živote. Predstavenie metodológie, ktorá využíva partnerstvo medzi týmito dvoma univerzitami. Kľúčové výzvy spoločného úsilia spolu s prognózou budúcich projektov.