Gender Inclusion in Slovak SMEs - Pružinský, Michal, 1952-
Informácie o rodovej štruktúre podnikateľov. Opatrenia z hľadiska regionálnej a sektorovej príslušnosti podnikateľov a porovnania rodovej štruktúry podnikateľov na Slovensku s vybranými krajinami EÚ.