Analýza vývoja kryptomeny Bitcoin - Sotáková, Kamila, 1996-
Poznatky o virtuálnych menách, t. j. o virtuálnej mene Bitcoin, Euthereum a Ripple. Základne odlišnosti medzi uvedenými kryptomenami. Analýza vývoja maximálnej ceny najrozšírenejšej kryptomeny Bitcoin za obdobie rokov 2015 až október 2021, a to konkrétne za jednotlivé mesiace.