Praskliny v sklenom strope - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Organizačná kultúra a politika rodovej rovnosti. Ženy a kariérny postup. Nástroje podpory. Ženy manažérky a fenomén včelej kráľovnej. Sklený strop z pohľadu generácií. Sklený strop a boj s pandémiou Covid-19.