Predčasné parlamentné voľby v Grónsku ako dôsledok klimatických zmien v arktickom regióne - Chuguryan, Simona, 1977-
Predčasné voľby a ťažba v Grónsku. Výsledky predčasných parlamentných volieb. Priority obvyteľov Grónska.