Čína a boj proti praniu špinavých peňazí - Jančíková, Eva, 1960-
Aktuálny stav legislatívy v oblasti prania špinavých peňazí a financovanie terorizmu v Číne. Analýza právnych noriem, ktoré túto oblasť upravujú.