Vybrané aspekty ekonomického rozvoja Konžskej demokratickej republiky - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Hospodársky vývoj Konžskej demokratickej republiky a kľúčové body v zlyhávaní ekonomického rozvoja. Východisková situácia v štáte charakteristická pre kolonizované Kongo. Očakávané faktory hospodárskeho zlyhania, ktoré sú špecifické pre najmenej rozvinuté štáty.