Odložená daň z príjmov v účtovníctve podnikateľov - podstata, význam a praktická aplikácia - Krišková, Petra, 1981-
Legislatívna úprava odloženej dane z príjmov na Slovensku. Význam vykazovania odloženej dane z príjmov na príklade rozdielnej účtovnej a daňovej hodnoty pozemku. Význam vykazovania odloženej dane z príjmov na príklade umoriteľnej daňovej straty. Odložená daň z príjmov pri rozdielnych účtovných a daňových odpisov dlhodobého hmotného majetku. Odložená daň z príjmov pri opravných položkách k pohľadávkam. Odložená daň z príjmov pri ocenení podielu v dcérskej účtovnej jednotke metódou vlastného imania.