Súčasný stav a perspektívy odpadového hospodárstva - Kukura, Marek, 1995-
Princípy cirkulárnej ekonomiky. Snaha o znižovanie množstva odpadu a zvyšovanie podielu vytriedeného odpadu. Analýza spotrebiteľov z hľadiska postojov k ekologickým produktom. Situácia na Slovensku v oblasti triedenia odpadu v rámci jednotlivých regiónov.