Postoj generácie Y k bezobalovým predajniam - Vokounová, Dana, 1962-
Prechod k udržateľnej výrobe, spotrebe, recyklácii odpadu až k bezodpadovému hospodárstvu. Výhody bezodpadového hospodárstva. Postoj generácie Y k bezobalovým predajniam. Nákup v bezobalových predajniach a ochrana životného prostredia.