Zmeny v oblasti dane z príjmov fyzických a právnických osôb prijaté v roku 2021 - Mezeiová, Viera
Zmeny v roku 2021 v oblasti dane z príjmov fyzických a právnických osôb. Novely ZDP č. 76/2021 Z. z. a č. 416/2021 Z. z. Novela ZDP č. 215/2021 Z. z. - novela prijatá zákonom o podpore v čase skrátenej práce a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Novela ZDP č. 310/2021 Z. z. Novela ZDP č. 408/2021 Z. z.