Arima With Intervention Analysis to Model and Forecast Export of Goods and Services of Slovak Republic - Pastoreková, Silvia, 1985-
Intervenčná analýza ARIMA ako analytický a prognostický nástroj. ARIMA-Intervenčná analýza časových radov. Modelovanie exportu tovaru a služieb Slovenskej republiky. Vývoj exportu tovaru a služieb na Slovensku. ARIMA model exportu tovaru a služieb Slovenskej republiky.