Odstúpenie od zmluvy v obchodných vzťahoch - Čurila, Dušan
Odstúpenie od zmluvy v obchodných vzťahoch a praktické dôsledky na vzťah medzi podnikateľmi. Predpoklady odstúpenia od zmluvy. Podstatné a nepodstatné porušenie zmluvnej povinnosti. Čiastočné odstúpenie od zmluvy. Dôsledky odstúpenia od zmluvy.