Small and Medium Enterprises in Regions - Empirical and Quantitative Approach - Mura, Ladislav, 1979-
Práca sa zameriava na identifikáciu kľúčových faktorov ovplyvňujúcich riadenie podnikateľských subjektov. Analýza ubytovacích jednotiek vo vybraných ubytovacích zariadeniach na regionálnej úrovni. Aplikácia metódy DEA. Identifikovanie nedostatkov a možných spôsobov zlepšenia ekonomických výsledkov týchto subjektov výskumu.