Problemi perspektivi rozvitku mižderžavnich migracijnich zv’jazkiv - Kazakova, Lyudmila
Problémy a perspektívy rozvoja medzištátnych migračných vzťahov. Hodnotenie migračných procesov vo svetovej ekonomike a analýza migračných procesov na Ukrajine. Príčiny zvýšenej migrácie obyvateľov Ukrajiny.