Kategorizácia textu ako formy obsahu na internete - Ožvoldová, Katarína, 1984-
Textový obsah na internete a jeho podrobná kategorizácia s ohľadom na marketingové účely. Prehľadná schéma, ktorá rozdeľuje texty na internete do niekoľkých kategórií.