Trendové oblasti digitálneho marketingu v najbližšej budúcnosti - Šášky, Michael, 1996-
Hypotéza blízkej budúcnosti trendov digitálneho marketingu, založená na relevantných podkladoch. Dedukcia k identifikácii významných trendov pre digitálny marketing v najbližších rokoch. Ide o oblasti, ktoré budú technologickým pokrokom vylepšené a zmenené alebo úplne revolučné oblasti, priestory a technológie, ktoré zmenia fungovanie nielen digitálneho marketingu a jeho foriem.