Increasing the Efficiency of Enterprises in Tourism Sector Using Innovative Management Methods and Tools - Gallo, Peter
Príspevok sa zaoberá problematikou zvyšovania efektívnosti riadenia podniku s využitím moderných metód a nástrojov riadenia v podnikoch zaoberajúcich sa cestovným ruchom. Základy hypotézy sa zameriavajú na využitie konceptu Balanced Scorecard, kontroling, benchmarking a talentový manažment.