Meaningful Gamification: A Case Study of the European Leadership Programme - Csápai, Ádám, 1996-
Analýza, ako gamigikácia vytrénuje novú generáciu manažérov. Dizajnéri gamifikačných systémov vytvárajú hravé zážitky motivovať účastníkov k plneniu úloh v gamifikačnom systéme a následne aplikovať naučené veci v každodennom živote. Gamifikácia zavádza zábavný faktor do inak všedných každodenných procesov alebo vzdelávacích aktivít, čím zvyšuje zapojenie.