Dogecoin Price Prediction – Can Be a Determinism Supposed? - Medzihorský, Juraj
Prediktívny model založený na replikáciách. Pomocou lineárnej regresie vyvinutý model s presnosťou 87 % na 3-mesačnom testovacom súbore. Vývoj ceny dogecoinu vykazuje značnú mieru determinizmu. Model tiež predpovedal významný nedávny krátkodobý nárast (28. októbra 2021), napriek tomu, že to spôsobil tweet Elona Muska.