Legislatívne zmeny v samospráve za rok 2021 - Ukropec, Anton
Prehľad niektorých legislatívnych zmien za rok 2021 týkajúcich sa obcí, miest a vyšších územných celkov najmä v oblasti volieb do orgánov samosprávy obcí a samosprávnych krajov, miestnych daní, rozpočtových pravidiel a školstva.