Ochrana osobnosti pri zverejnených nepravdivých informáciách - Tekeli, Jozef
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Autor sa zaoberá najmä hodnotiacimi kritériami v súvislosti so zisťovaním neoprávneného zásahu do osobnostných práv, t. j. hranicami kritiky a primeranosťou jej obsahu a formy, ako aj ochranou dobrej povesti právnických osôb.