Novela zákona o odpadoch schválená v septembri 2021 - Balog, Boris
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony z roku 2021. Ide už o piatu novelu daného zákona. Najdôležitejšie zmeny uvedenej novely.